Contact

Cookie banner/pop up/slide tekst:

 Op de website van Dialogics worden cookies gebruikt om de website goed te laten functioneren, te verbeteren, voor marketingdoeleinden en voor de koppeling met sociale media. Klik hier voor de Privacy- en Cookieverklaring en een uitleg hoe je cookies kunt weigeren of verwijderen.

 

Privacy- en Cookieverklaring Dialogics

Deze privacy- en cookieverklaring geeft inzicht in de wijze waarop Dialogics met je persoonsgegevens omgaat en het gebruik van cookies op deze website.

 Toelichting: deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die mogelijk via deze website via links kunnen worden bezocht.

 Welke persoonsgegevens gebruiken wij en waarom?

We verwerken je persoonsgegevens voor verschillende doeleinden. Hieronder kun je zien welke doeleinden dat zijn en welke persoonsgegevens daarbij worden gebruikt.

 

1       Om met je te kunnen communiceren worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

 

·            Voor- en achternaam

·            E-mailadres

·            Telefoonnummer

 

Hoe lang bewaren wij je gegevens?

Reacties op de website blijven in verband met ons gerechtvaardigd belang in principe altijd staan, tenzij je ons verzoekt deze te verwijderen. Is er sprake van contact via e-mail, telefoon, het contactformulier, Social Media of WhatsApp, dan verwerken we de persoonsgegevens maximaal 3 jaar.

 

Reden hiervoor:

Gerechtvaardigd belang. We verwerken de persoonsgegevens maximaal 3 jaar om na te kunnen gaan wanneer en waarover we de laatste keer contact hebben gehad. Op die manier kunnen we hier makkelijker op inhaken indien je opnieuw contact met ons opneemt. We hebben hierbij ons belang goed afgewogen tegen jouw privacybelang en zullen uiteraard niet meer persoonsgegevens verwerken dan strikt noodzakelijk.

 

2       Om een overeenkomst met je te kunnen sluiten en uitvoeren worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

 

·            Voor- en achternaam

·            Adres

·            E-mailadres

·            Telefoonnummer

In geval van een kennis test wordt door middel van een online test een rapport opgesteld op basis van de door jou gegeven antwoorden. Deze antwoorden en het kennisrapport bevatten persoonsgegevens, het zal echter nooit om bijzondere persoonsgegevens gaan. Er worden op basis van dit rapport geen besluiten genomen die rechtsgevolgen hebben.

 

Hoe lang bewaren wij je gegevens?

Deze persoonsgegevens verwerken we gedurende de overeenkomst. Door ons gemaakte overeenkomsten en ontwerpen, waarop eventueel jouw persoonsgegevens staan, blijven gearchiveerd in verband met eventuele vervolgopdrachten.

 

Reden hiervoor

Noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst en gerechtvaardigd belang. We archiveren door ons gemaakte overeenkomsten en ontwerpen zodat we voorkeuren paraat hebben zodat we deze bij een eventuele nieuwe opdracht niet opnieuw dienen te achterhalen, dit scheelt tijd en dus geld. We hebben hierbij ons belang goed afgewogen tegen jouw privacybelang en zullen uiteraard niet meer persoonsgegevens verwerken dan strikt noodzakelijk.

 

3       Om een nieuwsbrief te kunnen versturen worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

·            Voornaam

·            E-mailadres

 

Hoe lang bewaren wij je gegevens?

Totdat de toestemming wordt ingetrokken, dit kan door onderaan de nieuwsbrief op de link ‘afmelden’ te klikken.

 

4       Om te kunnen offreren en factureren worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

·            Bedrijfsnaam

·            KvK-nummer

·            Btw-nummer

·            Adres

·            E-mailadres

·            Klantnummer

·            Factuurnummer

 

Hoe lang bewaren wij je gegevens?

We bewaren offertes, facturen en betaalgegevens 7 jaar om te kunnen voldoen aan de fiscale bewaarplicht.

 

Reden hiervoor

Noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst en ter voldoening aan een wettelijke verplichting.

 

Bovenstaande persoonsgegevens zijn gegevens die jij zelf aan Dialogics verstrekt, of we hebben deze verkregen via het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. We verwerken persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan waarvoor de gegevens zijn verzameld.

 

Aan wie geven wij jouw persoonsgegevens door?

Het is mogelijk dat je persoonsgegevens worden ontvangen door verwerkers waar wij gebruik van maken. Wij maken gebruik van de volgende verwerkers:

 

·       Website- en e-mailprovider

·       Facturatiesysteem

·       Accountant

·       Websitebouwer

·       E-mailmarketingsysteem

·       CRM-systeem

·       Communicatiesysteem

·       Het bedrijf dat de kennisrapporten genereert

 

Wij verkopen jouw persoonsgegevens niet aan derden en verstrekken deze enkel indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou, omdat je hiervoor toestemming hebt gegeven of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Welke beveiligingsmaatregelen hebben wij getroffen?

Om persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking of verlies, hebben we de nodige technische- en organisatorische maatregelen genomen. Zo beschikt de website over een SSL-certificaat, wordt er geen gebruik gemaakt van onbekende/open Wifi en is apparatuur en e-mail beveiligd met wachtwoorden en antivirussoftware.

 

Wanneer we gebruik maken van andere partijen, zogenoemde verwerkers, zien we erop toe dat zij tevens adequate maatregelen hebben getroffen.

 

Mocht je het idee hebben dat je persoonsgegevens toch niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Dialogics via onderstaande contactgegevens.

 

Cookies

Dialogics maakt op deze website gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die op je computer of mobiele apparatuur worden opgeslagen wanneer je de website bezoekt. Via de Dialogics website worden functionele en analytische cookies geplaatst.

 

Functionele cookies zijn cookies die ervoor zorgen dat de website op een goede wijze functioneert. Deze cookies worden bijvoorbeeld gebruikt voor het uitlezen van je browserinstellingen om de website op de goede manier op je beeldscherm te krijgen. Lees meer over cookies op de website van ConsuWijzer.

 

De meeste browsers accepteren automatisch cookies, maar je kunt de browserinstellingen zó aanpassen dat cookies worden geweigerd. Voor elke browser en voor elke computer moet je dit opnieuw instellen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kun je vinden in onderstaande instructies en/of met behulp van de Help-functie van je browser. https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/cookies-verwijderen

 

Google Analytics

Via deze website wordt een analytische cookie geplaatst van Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken, wij hebben hier geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Google (die regelmatig kan wijzigen) alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics om te lezen wat zij met de (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. Wij hebben Google geen toestemming gegeven om via ons verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google- diensten. De informatie die Google verzamelt wordt geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Google stelt zich te houden aan de EU-US Privacy Shield principes en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

 

Social Media buttons

Op verschillende plekken op de website tref je Social Media buttons aan waarmee je ons kan volgen op dat betreffende kanaal of de door ons geplaatste teksten makkelijk kan delen. Deze Social Media kanalen verzamelen informatie die ze door middel van de door hen geplaatste cookies kunnen verkrijgen. Het betreffen Social Media buttons van Facebook, LinkedIn, en Instagram Klik in voorgaande zin op de naam van het kanaal om de privacy verklaringen (die regelmatig kunnen wijzigen) door te nemen en te weten te komen wat zij met de via cookies verzamelde informatie doen. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd en overgebracht naar en door Facebook, LinkedIn en Instagram opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Facebook, LinkedIn, en Instagram, stellen zich te houden aan de EU-US Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

 

Links naar andere websites

Er worden links naar andere websites op onze website vermeld die totaal onafhankelijk van ons opereren. Deze links zullen bijvoorbeeld in blogs en op de pagina’s op de website worden geplaatst. We hebben geen zeggenschap en/of invloed op de inhoud van deze sites. We faciliteren enkel links naar andere websites ter informatie en ten behoeve van het gemak van onze website bezoekers. Het kan zijn dat andere websites een eigen privacyverklaring hebben en wij adviseren die goed door te lezen bij het openen van deze websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt verstrekt of verkregen door deze websites of voor enig ander gebruik van de websites.

 

Klacht

Indien je van mening bent dat wij niet voldoen aan de privacywetgeving dan kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Zie daarvoor https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-indienen-bij-de-ap

 

Informatie

Meer weten over de privacywet en je rechten ga hiervoor naar https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

 Wijzigingen

Deze privacy- en cookieverklaring kan, bijvoorbeeld in verband met wijzigingen in de bedrijfsvoering of veranderende wet- en regelgeving, worden aangepast. Het verdient aanbeveling om deze privacy- en cookieverklaring geregeld te raadplegen zodat je tijdig van deze wijzigingen kennis kunt nemen.

 

Contact

Voor verzoeken, vragen of klachten kun je contact opnemen met Dialogics, als opgenomen in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 17208679:

 

Dorpstraat 68A

5595 CJ Leende

Nederland

(+31) 40 3041490

hallo@dialogics.nl

 

 

April 2019

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Contact